Sluit je aan en kom in actie!

Iedereen die zich inzet het vandaag beter te doen dan gisteren, en morgen beter dan vandaag, nodigen we uit zich aan te sluiten bij de Earth Ambassadors.

De uitdagingen waarmee de aarde wordt geconfronteerd, kunnen we niet alleen oplossen. Ze zijn systemisch en daarom zijn samenwerking en verbinding cruciaal.

Ambassadors leveren op diverse manieren hun actieve bijdrage. We wisselen kennis en ervaring uit en werken in Earth Labs aan nieuwe oplossingen. Wat we samen ontwikkelen, wordt vertaald naar concreet aanbod om publiek te inspireren, beleidsmakers te overtuigen, en ondernemers over de streep te trekken.

Bekijk ons programma en kom in actie!

Wil je een actieve bijdrage leveren als Earth Ambassador? 

Ik sluit me aan!

 

Wij, wij mensen, afkomstig van dezelfde moleculen van één enorm krachtige ster die is ontploft. Wij, die over miljarden jaren zijn geëvolueerd. Het leven, dat zijn wij. Wij, de mensheid, zijn zo sterk dat we de aarde kunnen redden. Maar we kunnen haar ook vernietigen. Een bijdrage, hoe klein dan ook, is belangrijk.

Wubbo Ockels - Esa-Astronaut 1985-1986

Wat is mijn impact? 

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel impact jouw manier van leven heeft op de aarde? Vul de voetafdruktest van het Wereld Natuur Fonds in en bepaal op welke heldendaden jij je moet richten.

 

Ontmoet de Earth Ambassadors

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duurzame Ontwikkelingsdoelen 

Eén ding is zeker: we kunnen de aarde niet alleen redden. Maar met alle superhelden bij elkaar zijn we tot grootse dingen in staat. 193 wereldleiders van de Verenigde Naties hebben 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (DO’s) benoemd. Deze doelen moeten een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering in 2030. Je leert er meer over op www.sdgnederland.nl

 

De Earth Ambassadors community is een initiatief van Columbus earth center in samenwerking met communicatiebureau viaStory. Voor algemene vragen betreffende de Earth Ambassadors kun je contact opnemen met Toos Hofstede, toos@viastory.com. Voor specifieke vragen over Columbus earth center kun je contact opnemen met Mischa Horninge, m.horninge@columbusearthcenter.nl